سوغاتی های همدان

ترحلوا همدان

ترحلوا همدان سوغاتی جذاب و خوش طعم همدانی

ترحلوا همدان یکی از سوغاتی های محبوب در استان همدان است که درست شده ترحلوا از آرد برنج به جای آرد گندم یکی از ویژگی های این سوغات است. استان همدان را با ما در بیاهمدان بهتر بشناسید.

معرفی ترحلوا همدانی

مواد لازم

  • هویج : نیم کیلو
  • شکر : یک استکان
  • زعفران : نصف استکان
  • گلاب : یک استکان
  • روغن : نصف استکان
  • آرد برنج : یک پیمانه
  • هل آسیاب شده : ۳ عدد
  • دارچین : به مقدار لازم

طرز تهیه

ترحلوای هویج یکی از دسرها و یا پیش غذاهای اصیل شهر همدان است که سر سفره افطار مردم این شهر قرار می‌گیرد.

ابتدا هویج رنده شده را پخته و آن را از صافی پارچه‌ای رد کنید تا‌ آب درون هویج خارج شود سپس آرد و روغن را با هم تفت داده و خوب که طلایی شد زعفران، آب، روغن و شکر را به هویج ها اضافه کنید و مواد را خوب به هم زده تا کمی سفت شود.

حال گلاب و هل آسیب شده را نیز به آن اضافه کرده و پس از کمی سرد شدن آن را داخل ظرف ریخته و با دارچین و پودرنارگیل آن را تزئین کنید.

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا