سوغاتی های همدان

نان اگردک

معرفی نان اگردک استان همدان

نان اگردک یکی از نان های محلی و سوغات های محبوب در استان همدان است که طعم خاص و طرز تهیه نان اگردک باعث شهرت این نانا شده است. بهترین سوغات های استان همدان را با ما بهتر بشناسد.

درباره نان اگردک

نان اگردک یا نان اگرده یا بورساق یا نان اردک یک نوع از نان‌های محلی است که در نقاط مختلف ایران به شیوه‌های گوناگون تهیه می‌شود. این شیرینی در بخش سربند استان مرکزی بیشتر قبل از عید نوروز تهیه می‌شده است،این نان مخصوصاً در ماه رمضان در شهر همدان استفاده می‌شود همچنین این نان در نجف آباد اصفهان و نیزاستان زنجان تهیه می‌شود ، که در مراسمات و اعیاد مختلف مورد استفاده قرار میگیرد.

تهیه نان اگردک

مواد این نان را تخم‌مرغ، شیر، شکر، آرد، روغن مایع یا روغن حیوانی، خمیرترش، دارچین، نمک و زردچوبه یا زعفران تشکیل می‌دهند. همچنین آگرده یا آکردک شیرینی مخصوص ماسوله در استان گیلان است که مواد آن را کره، پودر قند، آرد برنج خوب شمالی، آرد گندم از نوع سنگک، آرد گندم شیرینی، زنجبیل، زرده تخم مرغ و زعفران تشکیل می‌دهد.

3.5/5 - (17 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا